Quantcast

Търси

Кошница

Кошницата Ви е празна
discountПродукти произведени в Германия

Ресвератрол

Ресвератролът е вид природен фенол, който се извежда по естествен път от някои растения (като например в люспите на червеното грозде), когато те се атакуват от патогени като бактерии или гъбички. Т.е. това вещество е отговорът на растението с цел да се пребори с атаката и съответно притежава силни антибиотични и фунгицидни свойства. Ресвератролът е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и предпазва клетките от злокачествени изменения. Веществото има редица ползи: антиканцерогенен и антивирусен ефект, повишава енергията, подобрява сърдечната функция и концентрацията, нормализира нивата на кръвната захар, стимулира нервната система и значително подобрява спортните постижения. Друго много интересно свойство на ресвератрола е това, че стимулира в клетките производството на определен ген, наречен от учените ген “антистарост”, който участва в механизмите за поправка на увредена ДНК и в метаболизма на мазнините и по този начин подобрява здравето на целия организъм и създава предпоставки за удължаване на живота. 

Начинът, по който ресвератролът атакува рака, е много интересен. Той възпира растежа на раковите клетки, и блокира малките кръвни пътища, които ги захранват като не стимулира разрастването на тумора в други части на тялото, както правят антираковите лекарства. Освен това деактивира някои протеини, които са свързани с раковите заболявания, като например NF-kB.

Нормацел
Нормацел moreНормацел

За здрави клетки и имунна системаНормацел представлява уникална комбинация от дванадесет, доказали своето противотуморно действие, природни съставки ... още

59,00лв/ 60 капс.
  • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 59,00 лв. и съберете 40 стъпки "По-близо до природата".
  • стъпки по-близо до природатаСъберете 600 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 18.00 лв.

Полезни съвети за Вашето здраве от Клуб По-близо до природата

Никоя корона не пази от главоболие.
Германска поговорка

Регистрирайте се в клуб "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

Schritte näher an der Natur
Посетете нашия сайт за здравословни съвети www.поблизодоприродата.bg

При покупка получавате стъпки

За покупка Ви трябват стъпки

Използвайте стъпките "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

PureVital препоръчва:
Удовлетворение от покупката е гарантирано