Търси

Кошница

Кошницата Ви е празна
discountПродукти произведени в Германия

Сигурност

Ние съхраняваме сигурно всяка лична информация, която клиентите ни предоставят, и от която може да бъдат идентифицирани като предприемаме подходящите технически и организационни мерки за защита срещу непозволена или незаконна обработка на личната информация на всеки, включително и криптиране на информацията с приложимите стандарти в индустрията.

Ние нямаме достъп до финансовата информация на клиентите, която се прехвърля директно към съответните разплащателни институции (ePay.bg, paypal.com и др.). 

По време на посещението Ви в сайта, може да събираме лична информация, необходима, за да се създаде профила Ви, за целите на доставка на поръчките, отговаряне на запитвания, фактуриране и други. Съхраняваме информацията толкова дълго, колкото е необходимо, за да се обработи поръчката или да изпращаме промоционални съобщения, ако сте се абонирали за такива.

Когато се регистрирате при нас, се абонирате за бъдещи промоции и специални оферти. Можете да се отпишете от услугата по всяко време.

Когато ни предоставяте информация, приемате рисковете, свързани с употребата на Интернет и "Виталис Фарма" ЕООД не е отговорно за каквато и да е загуба на информация, освен ако не сме изпълнили задължението си за грижа за клиента.

Не вярвай на нищо, няма значение къде си го прочел, кой ти го е казал, дори аз да съм, докато не съвпадне с твоя собствен разум и логика.
Буда

Регистрирайте се в клуб "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

Schritte näher an der Natur
Посетете нашия сайт за здравословни съвети www.поблизодоприродата.bg

При покупка получавате стъпки

За покупка Ви трябват стъпки

Използвайте стъпките "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

PureVital препоръчва:
Удовлетворение от покупката е гарантирано