Quantcast

Търси

Кошница

Кошницата Ви е празна
discountПродукти произведени в Германия

ВъпросиКак да приемам добавките?Можете да приемате добавките, когато Ви е удобно. Няма специални изисквания за това дали преди, след ядене, сутрин, обяд или вечер освен, ако не е упоменато специално в описанието в сайта или на етикета.


Как мога да поръчам?

 

Можете да поръчате като натиснете бутона за поръчка под съответния продукт. Системата ще изиска необходимите данни за извършването на поръчка. Можете да поръчате с и без регистрация. При регистрация в системата ставате член на клуб "По-близо до природата" и можете да използвате допълнителни отстъпки при покупка на продуктите, както и да получавате любопитни идеи и лесни природни рецепти за здравословен начин на живот. 

 

Защо хранителни добавки?

 

Всички сме наясно, че за да водим здравословен начин на живот, се нуждаем от основните хранителни вещества.

Те включват витамини, минерали, микроелементи, жизненоважни аминокиселини и др. 
Адекватното разнообразно хранене и спазването на една добре балансирана диета прави възможно за всеки да снабди организма си с необходимите хранителни вещества и да води природо-съобразен здравословен начин на живот.

И все пак съществуват редица причини, поради които може да имаме недостиг от необходими за здравето ни хранителни вещества.

Някои от основните причини за това са липса на определени храни, неправилна подготовка на храната, повишена нужда от определени хранителни вещества. Такава индивидуална необходимост на свой ред може да има много причини. Те включват неподходящи диети, нередовно хранене, използване на по-големи количества алкохол, белтъчини, мазнини, захар, липса на време за правилно приготовление на прясна и здравословна храна, прием на бедни на влакна храни, ежедневна столова храна, гладуване, употреба на тютюн, кафе, постоянен стрес, недоспиване, конкурентни спортове, тежък физически труд, бременност, кърмене, хранителни непоносимости, хронични заболявания, продължителна употреба на наркотици, лекарства и още безброй други.

Ето тук хранителните добавки могат да бъдат полезни да допълнят здравословния ни начин на живот.

Какви са предимствата от пазаруване от PureVital?

 

Всички продукти на марката "PureVital" са произведени в Германия и отговарят на европейските стандарти DIN, EN и ISO.

Ние се стремим да подобрим качеството на живот, благосъстоянието и самочувствието на нашите клиенти, като ги подкрепяме в търсенето на природо-съобразен начин на живот.

Друго предимство е това, че ние искаме да отговорим на всички Ваши въпроси и изисквания, свързани с природо-съобразния Ви начин на живот и допълнителните хранителни вещества, които е полезно да добавите към Вашия режим.

Удобство за нашите клиенти, на които не им достига време, е това, че не е нужно да се регистрирате, за да направите поръчка. Процесът на покупко-продажба е изключително опростен и кратък.

Как ще получа поръчката?

 

Поръчката си ще получите до два работни дни от куриер на Спиди до адреса, който сте посочили в данните за доставка, ако населеното място присъства в списъка на Спиди за доставка. Специфични изисквания за време, количества и населени места извън списъка на Спиди се обработват индивидуално.

 

Защо едновременно екстракт от растението и самото растение?

 

В много от нашите продукти като съставка се използва само екстракта от дадено растение, в други само концентрат от праха, в трети и двете. Това е така, заради различните полезни вещества, които се извличат в двата случая. При получаването на екстракт от дадено растение, се извлича по-голямо количество от активните действащи вещества чрез разтваряне във вода и етанол. Другите полезни вещества в растението, които не могат да се разтворят, се загубват. За да се възползваме от полезните свойства на веществата, които не се разтварят, използваме и концентрат от праха на растението. Ето защо можете да ги срещнете по отделно или заедно в съставките на различни наши продукти.

 

Таблетки vs. капсули?

 

Капсулната форма притежава следните предимства пред подобни продукти на таблетки:

1. По-пълно и бързо усвояване на съдържащият се в капсулата прах. На таблетката й трябва много повече време за разграждане и съответно усвояване на полезното и съдържимо, като не винаги таблетките се разтварят напълно. В зависимост от организма на приемащият таблетки, последните могат в редица случай да се изхвълят неусвоени от него. 

2. В капсулата се съдържа  почти винаги 90% чиста субстанция. В таблетката за разлика от това се съдържат множество допълнителни вещества, които са само баласт и служат за слепване на компонентите й. Те биват различни пластификатори, емулгатори и оцветители. Обикновено това са химически съединения, които в повечето случай имат негативен ефект върху здравето на човека. Обратно на това, меката или твърда желатинова капсула са изградени от биологично чист желатин и вода - субстанции, които са органична част от тялото ни и като такива не притежават никакви вредни свойства.

 

Програма “По-близо до природата”

 

Програма "По-близо до природата" е възможност за Вас, редовните клиенти на онлайн магазина на PureVital, да ползвате допълнителна отстъпка от цените. При регистрация в клуб "По-близо до природата", всяка Ваша покупка добавя определен брой стъпки "По-близо до природата" към Вашата сметка. При събирането на достатъчно стъпки "По-близо до природата" за даден продукт, можете да го закупите на по-ниска цена. Цените за покупка със стъпки "По-близо до природата" и необходимият брой стъпки са отбелязани в сините правоъгълници под информацията за всеки продукт. 
Забележка: Моля обърнете внимание, че има продукти в сайта, които не участват в програма "По-близо до природата" - това са продукти, които са произведени от PureVital, но не могат да се закупят от сайта, а само от аптечната мрежа. За тези продукти бутонът "Поръчайте" не работи и в предназначението им е отбелязано, че не участват в програмата.

 

 

 

Дръж краката топли и челото хладно – така и най-добрият доктор ще обеднее.
Германска поговорка

Регистрирайте се в клуб "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

Schritte näher an der Natur
Посетете нашия сайт за здравословни съвети www.поблизодоприродата.bg

При покупка получавате стъпки

За покупка Ви трябват стъпки

Използвайте стъпките "По-близо до природата", за да пазарувате изгодно!

PureVital препоръчва:
Удовлетворение от покупката е гарантирано