ТРИТЕКС

За силен анаболен ефект

30.00лв.60 капсули


Тритекс е естествен стимулатор на производството на тестостерон в тялото, който води до нарастване на мускулната маса и сила, оказвайки натурален положителен ефект върху половата система и либидото. Тритекс съдържа екстракт от Трибулус Терестрис (Бабини зъби) – билка, която по естествен път повишава производството, а с това и ефективността на тестостерона без да оказва отрицателен ефект върху хормоналния баланс. Продуктът дава по-добра издръжливост и концентрация при тренировъчния процес, води до по-добри резултати и подобрява потентността.

Информация за потребителя

Една капсулa съдържа:

Трибулус Терестрис/Бабини зъби - екстракт 90%

Трибулус Терестрис или още наричано Бабини зъби е едногодишно тревисто растение, чиято надземна част се използва като естествен стимулатор на производството на тестостерон в тялото, което води до подобряване функцията на мъжката полова система, засилване на либидото и нарастване на мускулната маса и сила. Активните вещества в Трибулус са стероидни сапонини. Билката предизвиква нахлуване на кръв към половите органи, които от своя страна повишава потентността. При жените се увеличава естрогенът, което води до засилване на либидото и при тях. Силата на действието на билката зависи от нейния вид и от мястото, на което расте. Известно е, че най-силен ефект дава Трибулус, който расте в България, Турция и Македония.

Магнезиев стеарат

Магнезиевият стеарат е разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. Предотвратява залепването на сместа от компоненти по машините за производство и пълнене – т.нар. "ефект на разделянето".

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ТРИТЕКС“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обновяване…
  • Нямате артикули в количката.